Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Več informacij

Primož ZvirHarmonikar in mentor, katerega harmonika spremlja že več kot 25 let. Pohvali se lahko z veliko osvojenimi pokali in praznanji z raznih tekmovanj v igranju na harmoniko. Leta 2009 je postal tudi svetovni prvak.
Svoje znanje z veseljem že več kot 15 let prenaša na druge znanja željne harmonikarje. Tudi ti dosegajo vrhunske rezultate na tekmovanjih doma in v tujini (Evropsko, Svetovno, Državno prvenstvo, Zlata harmonika Ljubečne, Avsenikovo tekmovanje, …). Že več let pa zelo uspešno vodi tudi svoj harmonikarski orkester.

ŠOLNINA OSNOVNA PREMIUM
KOMU JE NAMENJENA Tistim, ki se želite učiti igranja na harmoniko po metodi Primoža Zvira redno in po znižani ceni. Tistim, ki se želite učiti igranja na harmoniko po metodi Primoža Zvira redno in po znižani ceni. Primož pa ti nudi še strokovno vodenje z nasveti in priporočili o boljšem igranju harmonike.
KAJ DOBIŠ - pesmi v vrednosti med 24,90€ in 29,90€*

* pesmi lahko izbereš sam, z nasveti pa ti bo z veseljem pomagal tudi Primož.
- pesmi v vrednosti med 26,90€ in 31,90€*
- 45 minut mentorstva in pomoči pri učenju osebno ali na daljavo* pesmi bosta izbrala s Primožem glede na tvoje znanje, prav tako se bosta dogovorila za termin individualnih vaj
KUPI
Za vse dodatne informacije smo z veseljem na voljo preko kontakt.
Košarica (0 izdelkov)
Vsota: 0.00 €
Vaša košarica je prazna!

Prijava

 Še nimate dostopa?

Ustvarite brezplačni račun.Ustvarite brezplačni račun.